Premis DeltaEl principal motor de les activitats de l’associació des de la seva creació han estat els Premis Delta, atorgats biennalment en reconeixement a la tasca dels dissenyadors industrials i les empreses productores. Des de la seva primera edició el 1961, els Delta han estat per als dissenyadors i les empreses del país, un important canal de promoció i una valuosa plataforma per al reconeixement públic.

Els Premis Delta tenen com a objectiu celebrar l’excel·lència en el disseny i posar en relleu la seva importància com a eina privilegiada per a generar riquesa en una economia industrial, i el seu paper fonamental com a expressió dels nostres valors socials i culturals. El disseny industrial és el procés que dóna forma a la multitud d’objectes anònims amb els quals convivim dia a dia, i els fa possibles. Darrere de cadascun d’ells, hi ha professionals que han treballat amb responsabilitat pensant en l’usuari final, en la fabricació, en la creativitat aplicada i en la competitivitat, i empreses que han apostat pel disseny com a valor estratègic.

La cerimònia dels Premis ADI serà dins la Barcelona Design Week, un esdeveniment que emfatitza l’energia i la riquesa de Barcelona en el camp del disseny. Tots els productes seleccionats es mostraran al públic des de les pàgines del catàleg i es podran visitar a la exposció “El millor disseny de l’any”, una mostra que agrupa les obres seleccionades i guanyadores dels premis que atorguen les associacions del FAD en les diferents disciplines del disseny.