Premis ADI

L’ADI-FAD, Associació de Disseny Industrial del FAD, és una associació privada, independent i sense ànim de lucre, amb seu a Barcelona. El 1960, quan amb prou feines se sentia parlar de disseny a Espanya, va començar el nostre trajecte. Des de llavors, l’ADI-FAD treballa ininterrompudament per l’excel·lència en les pràctiques del disseny de producte i per la difusió de la cultura del disseny a través d’exposicions, conferències professionals, premis i esdeveniments.

És una institució pionera i és l’associació amb major trajectòria i prestigi d’Espanya en les disciplines del disseny industrial. Es crea amb la voluntat de difondre i promoure el disseny industrial entès com una eina de progrés econòmic social, que configura una incipient cultura material que respon als reptes de la societat contemporània.

L’ADI-FAD canalitza la seva actuació mitjançant la presència del disseny en l’àmbit professional, cultural, empresarial i institucional, donant visibilitat a productes, empreses i dissenyadors mitjançant activitats de divulgació del disseny que promouen un millor coneixement del seu paper en la societat. Així, l’ADI-FAD organitza els prestigiosos Premis Delta de Disseny Industrial, les Medalles ADI per a projectes de fi de carrera d’estudiants de disseny i els Premis ADI Cultura, a la cultura del disseny.