Medalles ADIL’ADI-FAD, l’Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i el Disseny, convoca els joves dissenyadors formats recentment a les escoles a presentar el seu Projecte Final de Grau, Màster o Postgrau a les Medalles ADI 2022, en el marc dels Premis ADI 2020.

Creades el 1976, amb una convocatòria paral·lela als Premis Delta d’ADI-FAD, que s’atorga des de 1961, les Medalles ADI van néixer amb l’objectiu de contribuir a establir ponts d’unió entre l’àmbit acadèmic i el món industrial. És un premi amb una gran tradició en el panorama del disseny del nostre país que fomenta el futur talent de les generacions més joves.

Al llarg de 46 anys s’han celebrat 28 edicions de les Medalles ADI, s’han alternat èpoques de convocatòries anuals amb d’altres biennals, però sempre guiades per l’objectiu de reconèixer i promoure projectes de caràcter innovador, posant un èmfasi especial en el procés creatiu i la investigació; la resolució formal, funcional i estètica; la seva adequació mediambiental, l’impacte social i l’aplicació adequada de tecnologies i materials.