ADI CulturaEl premi ADI Cultura té com a objectiu promoure el reconeixement públic d’aquells projectes, tant en el camp del disseny com en el de la cultura, que ajudin al foment i a l’actualització social i conceptual del disseny de producte, o serveixin per incentivar el diàleg, les idees i l’activitat de la disciplina.

ADI-FAD atorga des de l’any 1961 els Premis DELTA als millors productes, i des de 1976 les Medalles ADI als millors projectes de fi de grau en l’àmbit del disseny industrial. La primera convocatòria dels Premis ADI Cultura va ser l’any 2016.

El certamen s’organitza entorn a dues categories principals:
– La categoria Projecte, premiarà projectes que s’hagin donat a conèixer tres anys abans del tancament de la convocatòria del febrer del 2020.
– La categoria Trajectòria, reconeixerà aquells projectes o persones que tinguin una trajectòria continuada en l’àmbit del disseny rellevant. S’atorgarà un únic premi en aquesta categoria per a cada edició, escollit pel jurat d’entre les propostes d’iniciativa pròpia, per invitació o suggeriment dels observadors de l’ADI FAD.