Presentació

L’ADI-FAD, l’Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i del Disseny, és una associació privada, independent i sense ànim de lucre, amb seu a Barcelona. És un dels centres de referència del disseny industrial a Europa gràcies a la seva constant tasca de promoció de la cultura creativa a través d’exposicions, xerrades professionals, premis i esdeveniments.

Fundada el 1960, és una institució pionera i és l’associació amb major trajectòria i prestigi d’Espanya en les disciplines del disseny industrial. Es crea amb la voluntat de difondre i promoure el disseny industrial entès com una eina de progrés econòmic social, que configura una incipient cultura material que respon als reptes de la societat contemporània.

L’ADI-FAD canalitza la seva actuació mitjançant la presència del disseny en l’àmbit professional, cultural, empresarial i institucional, donant visibilitat a productes, empreses i dissenyadors mitjançant activitats de divulgació del disseny que promouen un millor coneixement del seu paper en la societat. Així, l’ADI-FAD organitza els prestigiosos Premis Delta de Disseny Industrial, les Medalles ADI per a projectes de fi de carrera d’estudiants de disseny i, com a gran novetat en aquesta edició, els Premis ADI Cultura, a la cultura del disseny.

Contacte

ADI-FAD (Edifici Disseny Hub Barcelona)
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 Planta -1
08018 Barcelona

Adreça Postal:
ADI-FAD (Edifici Disseny Hub Barcelona)
Badajoz, 175-177
08018 Barcelona

Telèfon: (34) 932566770 / (34) 932566771
Mail: premisadi@adifad.org

Patrocinadors i mitjans col·laboradors

01 Ajuntament Barcelona
02 Fundació Banc Sabadell
03 Casa Gracia
04 Moritz
05 Servei Estació
06 iGuzzini
07 Domaine de Boisbuchet
08 Bluestar Silicones
09 Boo in Barcelona
10 Elisava
11 Infurma
diarioDESIGN
Diseño de la ciudad
HIC
Houzz
Interiores Minimalistas
On Diseño
Q9