Presentació

L’ADI-FAD, l’Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i del Disseny, és una associació privada, independent i sense ànim de lucre, amb seu a Barcelona. És un dels centres de referència del disseny industrial a Europa gràcies a la seva constant tasca de promoció de la cultura creativa a través d’exposicions, xerrades professionals, premis i esdeveniments.

Fundada el 1960, és una institució pionera i és l’associació amb major trajectòria i prestigi d’Espanya en les disciplines del disseny industrial. Es crea amb la voluntat de difondre i promoure el disseny industrial entès com una eina de progrés econòmic social, que configura una incipient cultura material que respon als reptes de la societat contemporània.

L’ADI-FAD canalitza la seva actuació mitjançant la presència del disseny en l’àmbit professional, cultural, empresarial i institucional, donant visibilitat a productes, empreses i dissenyadors mitjançant activitats de divulgació del disseny que promouen un millor coneixement del seu paper en la societat. Així, l’ADI-FAD organitza els prestigiosos Premis Delta de Disseny Industrial, les Medalles ADI per a projectes de fi de carrera d’estudiants de disseny i els Premis ADI Cultura, a la cultura del disseny.

Contacte

ADI-FAD (Edifici Disseny Hub Barcelona)
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 Planta -1
08018 Barcelona

Adreça Postal:
ADI-FAD (Edifici Disseny Hub Barcelona)
Badajoz, 175-177
08018 Barcelona

Telèfon: (34) 932566771
Mail: premisadi@fad.cat
Web ADI-FAD: www.adifad.orgPatrocinador oficial de las Medallas ADI

00 Fundació Banc SabadellSponsors

01 Ajuntament Barcelona
04 Moritz
07 Domaine de BoisbuchetMedia partners

diarioDESIGN
On DiseñoMedia partner premium

ExperimentaSocios colaboradores de ADI-FAD